Veganistische Lunchroom, Restaurant & Catering
Telefoon 0651 538225

Afhalen 

Alles wat we op de kaart hebben staan kunnen we ook voor u inpakken. Als u even belt van tevoren en ons meldt hoe laat u uw eten wil ophalen, zorgen wij dat het klaarstaat.

Buffet

Voor allerlei gelegenheden is er behoefte aan een lekkere maaltijd. Na een trainingsdag, lange vergadering, gedurende een studietweedaagse, een familiedag of gewoon omdat u vanavond nou eenmaal geen zin heeft om te koken.

We bieden u verschillende mogelijkheden vanuit de wereldkeuken, zoals bijvoorbeeld Indiaas, Italiaans, Mexicaans, Grieks en Turks of een combinatie daarvan en overleggen graag alle mogelijkheden en de wensen die u heeft.

Hapjes

Geen standaard blokjes kaas en plakjes worst met wat borrelnootjes erbij. Gewoon verrassende creatieve hapjes van gezonde producten. Daar maak je je gasten wel blij mee!  We overleggen graag alle mogelijkheden en de wensen die u heeft.

Lunches

Bij uw studiedag, workshop of vergadering is er ongetwijfeld behoefte aan een heerlijke lunch en dan bedoel ik niet de boterhammen die snel gesmeerd van huis meekomen….

We kunnen u een combinatie bieden van heerlijke soepen, salades en broodjes en overleggen graag alle mogelijkheden en de wensen die u heeft.

Zoetigheid

Voor speciale gelegenheden als een verjaardag, een geboorte of een 40-jarig huwelijksfeest hebben wij diverse soorten taarten en gebak.  We bieden u heerlijke zoete hapjes die goed combineren bij thee en koffie. Wij kunnen ook een complete High Tea verzorgen en overleggen graag alle mogelijkheden en de wensen die u heeft.